ADMİN
Site Yöneticisi
Yaş : 31
Kayıt tarihi : 27/09/08
Mesaj Sayısı : 678
Nerden : İstanbuL/Güne$Li
|
Konu: hamsi buglama Cuma Ekim 31, 2008 3:42 pm |
|
|
1 kilo hamsi 2 kahve fincanı zeytinyağı 2 kahve fincanı su 1 adet limon Yarım demet dereotu Yarım demet maydanoz Tuz
hazırlanışı
Elle ovalayarak balıkların pullarını çıkarın, içlerini de temizledikten sonra güzelce yıkayıp tepsiye dizin. Balıkların üzerine su, tuz, kıyılmış dereotu ve maydanoz halkalar halinde kesilmiş limon dizip üzerine de zeytinyağını gezdirin ve fırına verin. Orta ısıda 10 dk pişirin. Fırından çıkarmadan pişip pişmediklerini kontrol edin. |
|